tisdag 22 mars 2011

Magiskt

Denna bild är magisk, så var även tillfället. Jag har inte tagit fotot, utan jag är på båten. Jag klev upp tidigare än jag behövde för att få vara med om inseglingen till min hemstad. Det var magiskt att komma in i sakta mak kl 6 på morgonen. Älskar färgerna i detta foto! Skuggan på fotot, till höger om bubbelplasten, tillkom då jag fotade av LO:n.

Jag har kladdat med akrylfärg på denna LO, a la Jenny. :) Det är kul att göra det ibland. Jag har även stämplat rakt över fotot med bubbelplast. Sen har jag åter igen använt mig av några icke scrapbook-relaterade prytlar....vad kan det vara denna gång? - Hushållssnöre och en bit av en bordstablett. Och så, som vanligt, halvpärlor för den där lilla sista touchen.

Tänkte göra lite reklam också.
Båten på fotot heter Biscaya. Biscaya är Svenska Scoutförbundets skolfartyg. Vi gör en- och tvåveckorsseglingar runt Sveriges kuster varje sommar. I år seglar vi även i Ålands skärgård och över finska viken till Estland. Vi är 16 pers ombord, med varierande seglingskunskap. Kan du inte segla så lär vi dig under gång. Detta är ett underbart äventyr som du inte får missa!

Skulle du vilja följa med? Eller känner du någon som skulle vara intresserad? Det går bra att maila mig (onnebysnabela hotmailpunkt com) om du har några frågor.

2 kommentarer:

  1. Hej, nu är båda mönstren helt korrekta. Tack för att du gjorde mig uppmärksam på det. Var lite småstressad när jag skrev ner dom :)

    SvaraRadera
  2. Vad modigt att stämpla och kladda så över en så stämningsfull bild! -Det blev jättebra och inspirerar mig att ta itu med min stämnings-bild som står på scrapbordet och väntar sedan i somras...
    Tack för inspirationen Sara!

    SvaraRadera