fredag 18 februari 2011

Snöfight

Jag älskar snö och vinter! :) Visst är det härligt ute nu, med sååå mkt snö? Denna kärlek till snö visar sig ofta i mina scrapbook-sidor (layouter). Detta blev en LO (= layout) med lite serietidningskänsla, tycker jag. I början av min scrapkarriär hade jag svårt att bara använda ett foto på en LO. Meri, kommer du ihåg hur många foton jag hade med mig på nybörjarkursen? Jag tar ju så många foton och då kan det vara svårt att begränsa sig. Men nu mera blir det oftast ett foto/LO, undar varför det gått åt det hållet? Hmmm.....

Det är foton från en skidresa under förra påsken med ett gäng kompisar. Kan väl säga att det blev en del fighter under den påskhelgen, typ varje gång vi stod i liftkön.... :)

Jag har scrappat med ett papper från Maja Design, som jag verkligen tycker om. Som tur var så köpte jag 2st av det när det kom. (Kan nästan kalla det ett "döden-papper", för att citera några tjejer från TäbyTräffarna :). Den mörka blå bakgrunden mot de vita snöswirlsen ger en härlig snöig känsla. Här har jag förstärkt den känslan med vit chalk runt kanterna. Jag har använt mig av orange som komplementfärg, vilket blir snyggt till blått. Sen en liten fråga: Kan någon gissa vad de vita "snöbollarna" egentligen ska användas till?

1 kommentar: