onsdag 16 mars 2011

En spindel

Nu kan jag äntligen visa upp denna underbara lilla figur. Spindeln har nu kommit fram till sin nya ägare, så då kan jag blogga om den.

En vän bad mig virka en spindel till en gemensam vän, istället för de beställda handledsvärmarna. Berättar den historien i ett annat inlägg... Tror att hon blev rätt så nöjd. Fick ett sms i söndags: "Tihi, jag har en spindel :)". Kul att man kan glädja sina vänner. :D

Denna spindel är virkad efter Heltvirkads mönster. Men jag har vänt lite på den, och använt kroppen som huvud istället, samt gett den ögonlock - tyckte att den fick ett argt uttryck då, även om den blev väldigt söt.

4 kommentarer:

 1. Precis vad ett sådant mönster jag har letat efter! Tack :))

  SvaraRadera
 2. Spindeln gjorde succé!
  Hon hade verkligen sett fram emot att få handledsvärmare, så när jag berättade att jag bett dig nysta upp dem igen för att göra en annan grej fick hon ett mycket irriterat uttryck; hon höjde argt på ögonbrynen, mungiporna gick ner och ögonen smalnade.
  Men! När jag tog fram spindeln sken hon upp och skrattade glatt. Spindeln blev genast en mycket omtyckt. Och när jag sedan överraskade henne med att plocka fram handledsvärmarna du så fint virkat åt henne spred sig ett brett leende över hennes ansikte.
  Två mycket fina presenter och extra roligt att få busa lite. =)
  Du är bäst!

  SvaraRadera
 3. Wow vad verklighetstrogen den blev, urläcker! :)

  SvaraRadera
 4. Hel läcker! Ser verkligen ut som en spindel. Jag visar upp den på min blogg också!

  SvaraRadera