tisdag 26 april 2011

Scrapbook: OS-mössa

Jag har tidigare bloggat om mina virkade OS-mössor. Nu har jag scrappat om dem också. Fotot är taget förra påsken uppe i Vemdalen. Härligt varmt väder var det även då. :) Detta var tiden då jag fortfarande åkte slalom i mössa... det är bekvämare, men inte lika säkert (säger vissa i min närhet)... ;)

För att förstärka det virkande temat på layouten så har jag virkat en lång remsa med lösmaskor och lagt runt kanten på det utklippta papperet (ett Maja Design papper). Jag har även virkat OS-ringarna. Jag köpte några metallringar på en hobbyaffär och virkade runt dem. Denna teknik är jag också sugen på att använda på ett halsband...det kanske ni får se framöver. Tanken finns i alla fall. :)

Sen har jag använt några utstansade grenar som mask och sprayat på papperet. Därefter har jag använt samma die och stansat ut några likadana grenar i mönstrat papper och dekorerat med. Jag har låtit OS-färgerna återkomma i titeln med hjälp av svarta bokstäver och sammetsdoppade brads. Notera att de sitter i rätt ordning... Några vita pärlor på tråd hamnade bland grenarna.Den rosa päskfjädern som jag har "bakom örat" på fotot finns, som den uppmärksamme kanske ser, uppe i vänstra delen av layouten.

1 kommentar:

  1. Tack för titten på min blogg, kul att du vill vara med i min give away! Jag blir alltid lika glad när nya hittar in. Man tar sig alldeles för sällan tiden att hitta nya bloggar.
    Ha en fin torsdag!
    Kram Pia

    SvaraRadera