fredag 15 april 2011

Tävling hos Swescrap

Det pågår en tävling på inspirationssiten SweScrapbook (till 23:59 ikväll). Det var så enormt fina vinster, så jag ville hänga på. Men jag måste säga att det var en svår utmaning. Man skulle följa en skiss, hålla sig till ett färgschema, ha med en 4:a någonstans på layouten samt ha med 4 olika typsnitt. Puh!


Jag inspirerades av skissen, men använde inte lika stora och många bitar av papper som på skissen. Färgerna har jag följt, även om jag nog hade valt en annan bakgrund på LO:n om jag inte varit med och tävlat. Som sagt, detta var en klurig utmaning - men jag lyckade till slut :) De fyra typsnitten är datumet som är handskrivet och titeln är i tre olika typsnitt av thickers. På bingokortet finns det flera 4:or.

Jag har även använt mig av en teknik där man skrapar och "förstör" kanten på fotot. Jag har slipat med sandpapper och lite vatten, rispat med en nål och klipp sporadiskt med en håltång. Se de små bilderna för mer detaljer.

Fotot är taget i USA, på östkusten. Ibland gäller det att fånga ögonblicket. :) Denna LO blev verkligen "bubbely" - glad. Vilken tur att jag slutförde den, jag började på den när tävlingen startade för en månad sedan, sen har den legat till sig och jag har gått och funderat...men nu är den äntligen färdig..... Jag blev nöjd! :)

1 kommentar:

  1. Så härlig! Väldigt skön känsla i bilden. Snyggt jobbat!

    /Laura

    SvaraRadera