söndag 28 augusti 2011

Jag heter...

Ett till bidrag till augustiutmaning hos Sassafras.

Utmaningen låter så här:

Last month we asked you to mix up the lines, this month, send us your newly created layouts using at least three different Sassafras alphabets. It doesn't matter how you use them, just have at least three different one on your project.

Som ni såg för några dagar så har jag redan gjort en layout till denna utmaning, Crazy. Men då jag inte var helt nöjd med den, så ville jag prova en annan idé som jag har haft ett tag. Att använda mig av det som blir över då alla stickers är slut.

Och vad passar bättre än att använda ett Sassafras-alfabets "left overs". Jag tycker jättemkt om stilen på Sassafras bokstäver, men de är ganska stora. Så att klämma in 3 olika alfabet kändes lite mkt, tills jag kom på denna idé - där bokstäverna får stå i centrum.

Jag har sett att Sassafras har kommit ut med ett gäng alfabet som är mindre än dessa, kanske borde ta och inhandla några sådana...

Som ni kanske har märkt så har jag förälskat mig i detta blå/vita snöre. Älskar att slingra det över sidan. :) Jag var och shoppade lite förra veckan, och då fick detta (bland annat) följa med mig hem. Tänkte visa er lite senare vad jag shoppade. ;)

Fotot är taget i Amsterdam då jag var där ifjol höst med några vänner. De har satt upp några jättestora bokstäver i någon slags reklamsyfte, vid riksmuseet. Det står "I AMSTERDAM" - och gissa om det klättras och fotas på dessa bokstäver. :) Rolig idé! Självklart ville jag dit!

Jag heter Sara Maria Cecilia. Sara efter farmor, Maria efter mormor och Cecilia för att det var fint.Materiallista
Bakgrund: Robotics alfabet stickers - left over
Cardstock: Vitt o Svart
Mönstrat papper: Serendipity Sunshine Lollipop - Sprinkled, Life is Beautiful Pocket Full of Roses - Hooty
Alfabet: Robotics, Hog Heaven, Sunshine Lollipop
Dekorationer: In Stitch Blue Blossoms, Green Buttons, Orange Buttons; blå/vitt snöre
Chalk: Prussian Blue

2 kommentarer:

  1. Sv: vad roligt att du gillar mina halsband :) Tokigt bara att det är så mycket roligare att GÖRA allt pyssel än att ta bilder och lägga ut på bloggen ;)

    SvaraRadera
  2. Lev Vackert Butiken (www.levvackert.blogspot.com) kommer varje adventshelg i dec anordna stor julmarknad, nu söker vi hantverkare som vill sälja sina alster, boka en helg, några dagar maila vitromantik@gmail.com Det kommer bli en magisk jul hos oss! Missa ej! Det finns en stor camping och ett stort vandrar hem 100 meter från huset så bra övernattningsmöjligheter finns!! KRAM Petra Eriksson o Ingela Broling

    SvaraRadera