tisdag 8 maj 2012

The Box

En art journaling sida om att komma ut ur lådan ("Get out of the Box!") - att inte leva så inrutat, att tänka lite friare, komma ut och göra fler roliga saker. :)


Jag ville förstärka känslan av låda genom att lägga på en massa fyrkanter i olika storlekar. Men jag ville ändå hålla mig till en glad färgskala på papprena, för att skapa positiv energi också. Jag limmade på papprena med decoupage lack – väldigt användbart.


Jag målade över hela sidan med vit (namn) Distrass Stains (en ny favorit), för att matta ner färgerna lite och få ett lugnare, gemensamt helhetsintryck. Distrass Stains går att måla väldigt tunt, men ändå ge färg.


När man har lagt på decoupage lack över hela sidan så går det bra att använda promarkers för att skapa skuggor. Pennorna torkar inte så snabbt, då de inte sugs in i pappret direkt. Då har man tid att sudda ut det lite med fingret.


Sen tog jag fram några rub ons och gnuggade dit ordet ”the box” och därefter skrev jag ”get out of” lite oordnat över hela sidan. En rolig sida med en underliggande mening.

Varför jag skriver många av mina art journals på engelska vet jag inte….

1 kommentar:

  1. Engelskan är ett så användbart språk och de har så många fina 'quotes',..ser du där gjorde jag det med....Vi pratar engelska på så många forum att vi blir påverkade.
    Underbart fin og kreativ AJ sida som har et fint budskap till oss all tror jag och inte bara för dig Sara!TFS!!

    SvaraRadera