tisdag 29 januari 2013

Art Journal hos Panduro

Sprang förbi Panduro idag och hämtade deras vårkatalog.


Döm om min förvåning - Titta i högra hörnet av tidningen. Nu har även Panduro vaknat till liv och börjar med Art Journaling. :)


Nu blev jag nyfiken. Jag var tvungen att gå in i affären och titta efter... och de har tydligen ett Starter Kit som man kan köpa.


Här är vad det innehåller: Lite pennor, stämplar, ett block, klistermärken, washi tape, stämpeldyna, tags, alfabet och lim plus några saker till. Inget färg och kladd så långt ögat nådde (om jag inte tittade vidare i butiken :)... men det känns lite som att Panduro har satsat på ursprunget i Art Journaling. Att man gör roliga dagboksantekningar, typ....

Men jag skulle ju inte köpa nått, så jag gick ut igen när jag stillat min nyfikenhet.


Blädrade lite mer i katalogen på väg ut.... jag fick vända och gå in igen. :) Panduro har tydligen gjort egna masker, och det var många som såg yummy ut. :) Den med ihåliga cirklar, den randiga och den shackrutiga, och.... Kollade priset: 69kr/st. Lite dyrt tänkte jag, men jag måste ju ändå titta på dem.

De fanns inte i butiken så jag frågade en i butikspersonalen, och de skulle precis plocka upp dem på hyllorna. Hon hämtade dem till mig. :) Och då visade det sig att de såldes i fyra-pack för 69kr. Taget! :)


Hittade även en lite rolig sak att altra på deras rea, som fick följa med hem. Det är ihåliga glaskulor som hängs i granen. Visst skulle de kunna bli snyggt med lite bling och fjädrar i fönstret? 

*Pyssel finns överallt :) - Bloggar på språng med med min Iphone*

1 kommentar: