torsdag 6 september 2012

Enjoy Paradise

Dagens teknikutmaning på Swescrap är en kombo 3:a. Det innebär att man ska inspireras och använda sig av de tre sakerna på sin layout.

Dagens kombo 3:a:
                    - Knappar
                    - Cirklar
                    - Ritat

Jag älskar cirklar! :) Vilket ni kanske har märkt... Och i och med att jag börjat utforska Art Journal-världen, där det ritas/doodlas en del, så har jag börjat rita med svart penna på min layouter också. Gillar känslan det ger. Och knappar har jag i mina scrapgömmor - så det var ju ett perfekt tillfälle att använda upp några av dem.


Det blev en glad, busig och rolig layout, tycker jag. Jag blir glad bara av att titta på den. :)

Och minnet från då fotona tog gör mig också glad. Det var ett nyår, för några år sedan, då jag var uppe i fjällen och åkte skidor med ett gäng kompisar. Och det var mkt snö (älskar!). Vi åkte och lekte i skogen, och då händer det att man ramlar (ibland...). Om ni tittar på det vänstra fotot - Ser ni en eller två personer på det fotot? Om ni tittar riktigt noga, och sneglar upp på det högra fotot, så ser ni att en av mina kompisar har ramlat i en snödriva - och nästan försvunnit! Kan tänka mig att det var svårt att komma därifrån? ;)


Älskar verkligen hur denna närbild blev! :)

Jag gjorde en bakgrund med Distress Ink Pads och duttade runt en ganska stor cirkelmask. Sen tog jag en mask där små cirklar låg på rad och duttade it mer färg. För att matta ner alltihopa så la jag på ett tunt lager gesso över hela bakgrunden. Gillar den!

Sen doodlade jag dit några fler cirklar med en svart penna, och en tredje cirkelmask. Jag har många cirkelmasker - och jag använder dem alla! :) I varje liten ritat cirkel duttade jag i en droppe Glimmer Glam.


Detta är ju en layout med vinterfoton, men ibland är det roligt att inte använda sig av traditionella vinterfärger och papper. Gillar kombinationen av ljusgrönt, rosa, blått och brunt!

Jag använde mig av miniknappar, visst är det söta? Jag sydde fast dem med broderitråd. Det busiga intrycket förstärkte jag med twine i härliga färger.


I början av mitt scrapbookliv köpte jag mkt ord-stickers, men använder dem sällan. Här använde jag en massa. Och det passade temat på layouten.

Jag valde att inte använda någon titel, men lät klistermärkena ("stickerserna") vara titeln.


För att få balans i layouten gjorde jag ett kluster av dekorationer till höger på layouten.


En sista närbild där det syns att jag även ritade runt fotona.

1 kommentar: