söndag 30 oktober 2011

Snö :)

Jag har gjort ett bidrag till Scrapgalens oktoberutmaning. Man skulle rita en skiss och sedan scrappa efter den. Kul kul! :)

Detta är min första skiss som jag har ritat. Då jag tycker att det är väldigt snyggt då andra scrappar med sitt foto på övre delen av pappret, så blev det en skiss med det i tanken.

Och så här blev min tolkning:

En LO där jag gjort bakgrunden själv. Jag tycker att det är jätteroligt att kladda på en vit cardstock och skapa bakgrunden också. Här har jag använt mig av en tegelväggsmask från Crafters Workshop, Distress stämpeldynor (Spiced Marmalade, Walnut Stain, Worn Lipstick och Broken China), en hemmagjord cirkelmask och en Heidi Swapp-mask, samt Gesso.

Det blev inte att jag följde skissen rakt av, utan det smög sig in lite ändringar. Men detta var en kul utmaning. :)

Layouten handlar om min kärlek till snö, och att det fortfarande är lika roligt att "bråka" med kompisar i snön som då man var barn. :) Sen tycker jag att det var kul att scrappa med icke traditionella "vinter-papper" till snöfoton. Jag har dekorerat med några snöflingor gjorda av pärlor, Tim Holtz-stämplar, några brads i olika färg och storlek, lite grungeboard, twine, ett silvrigt band och (hör och häppna) öljetter.

2 kommentarer:

  1. Ursnygg Sara! Det är så kul att se hur du utvecklats och verkligen gör din scrapping till konst!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad läcker Sara!!! Nu måste du rita fler skisser ju:) Skoj att vi kunde få dig att testa. Kramar!

    SvaraRadera