lördag 17 september 2011

Like a blank canvas

Scrappfabrikens månadstävling går ut på att scraplifta en layout. Detta innebär att man inspireras av någon annans layout och sedan gör sin egna version av den layouten. I denna tävling är det Jennies layout "bubblor" som ska inspirera.

Jag inspirerades av alla cirklar, både i papper och av stygn, och att den är monokrom i blå (eller kanske grön, typ...).

Här är min version:

Jag har använt mig av bakgrunden som jag gjorde efter uppdraget jag fick av min mentor, Katarina aka Krumeluran. Tyckte att den passade perfekt. :)

Fotot är taget i våras medan det fortfarande fanns snö på marken. (Känns lite konstigt att vi snart har snö på marken igen....) Min syrra hade sett en fotoidé som hon gärna vill testa. Och jag och hennes barn var självklart med på det. :) Att måla med färg och pensel i snön.

Jag har stansat ut cirklar av spillbitar i lite olika storlekar och vissa har jag sytt runt med broderitråd. Förra helgen då jag var barnvakt åt mina syskonbarn så satt vi och pysslade med pärlplattor. Min systerdotter gjorde armband och jag gjorde snöflingor och blommor till scrapbookdekorationer. Det var kul! :) Och några av dessa snöflingor fick vara med på denna layout. Det börjar ta slut på a:n i mina alfabet... ett vanligt problem har jag hört.... jag löste detta genom att klippa sönder några d:n - det funkade! :) Till sist har jag satt dit lite bling och några duttar med "broken china" stickles.


2 kommentarer:

  1. snyggt!! vilket fint jobb du gjort!
    //Katarina

    SvaraRadera
  2. Grattis till vinsten i CCn (food)! Och jag gillar helt klart dina lager på lag bubblor :)

    SvaraRadera