måndag 1 oktober 2012

Anno 1984

Jag har scrappat ett härligt foto på min familj. Det var några år sedan det togs, och det är så roligt att dessa foton finns kvar.

Fotot är taget på min morbros 35 års fest (shyyyysh, jag är inte där än... :). Min fina familj, mamma, pappa och syster och bror i en något yngre variant. Jag var bara 5år.


Denna layout är scrappad till en teknikutmaning på Swebloggen. Kanske trodde (hoppades) jag att sommaren skulle vara het och göra hela gräsmattan brun.. men tji fick ja´. Utmaningen gick ut på att skapa ett alster i bruna toner.

Oj, va svårt tänkte jag... men det gick ganska bra då jag väl börjat.... jag började med att plocka fram ett kraft cardstock.


Jag hade sett en anslagstavla någongång, där de spänt upp linor kors och tvärs över tavlan, sen stuckit ner det som skulle sättas upp mellan dessa trådar - snyggt! Denna anslagstavla fick inspirera mig till denna bakgrund. Jag har tejpat på baksidan så att det ska hålla.


Sen mistade jag med dylusions i färgen chocolate, över en mask för att skapa lite liv i cardstocken.


Jag letade fram de bruna papper jag hade, blev mest cardstock. Har nästan bara använt cardstock på denna sida. Skar olika långa remsor av de bruna cardstocken, och gjorde en ram runt fotot, sen vävde jag ihop pappersremsorna.


Jag duttade inte genom en punchinella som nu börjar bli vanligare och vanligare. Utan duttade gesso genom en bit vit mesh/nät. Det skitar ner lagom mycket. :)


Lite bling i brunt och pärlemor som pricken över i:et.

1 kommentar:

  1. Vad påhittig du är! Roligt med snörena i bakgrunden och den flätade ramen :)

    SvaraRadera