torsdag 24 november 2011

Favorite comic strip

Denna veckas teknikutmaning hos Swescrap går ut på att använda sig av pratbubblor på sitt alster.

Jag tänkte att detta blir perfekt att spinna vidare på, och då blev det en layout om min favoritserie - Kalle o Hobbe. Det är en så underbart söt serie, med fyndiga poänger. :) Ta bara den strippen som jag har med på layouten - behöver verkligen mamman fråga vad han håller på med? Syns inte det? ;)

Jag har hållit layouten ganska enkel, med bara några remsor mönstrat papper, för att fokusera på bilderna. Pratbubblorna är några genomskinliga overlay som jag grävt fram ur mitt (stora...) scrappförråd.

Även denna layout är gjord till en uppdelad plastficka, så som layouten om mat i Frankrike var. Jag tycker att det blir snyggt i ett album att ha lite variation, både i scrapstil och i plastfickorna. Här gjorde jag den nästan som en vanlig 12x12 LO, och klippte isär papprena, pratbubblor och bokstäver efteråt. Det funkade bra.

2 kommentarer:

  1. Kalle och Hobbe är ju helt underbara :D

    SvaraRadera
  2. Tack för din söta kommentar. Jag vågade faktiskt nästan inte skicka in den för den var "liite" annorlunda jämfört med vad alla andra gjort. Men, men... hissa eller dissa. Det va skoj att göra den och på vår vägg passade den bra och det var det som var huvudsaken. *s*

    SvaraRadera